• su. helmi 25th, 2024

Notice: Funktiota WP_Object_Cache::add kutsuttiin väärin. Välimuistin avain ei voi olla tyhjä merkkijono. Lisätietoja: Debugging in WordPress. (Tämä viesti lisättiin versioon 6.1.0.) in /home/deluna/public_html/sisustusideoita.com/wp-includes/functions.php on line 6031

Tuo luonto sisälle keinotekoisilla kasveilla

ByEssi Pelmola

helmi 21, 2022

Luonto on yksi ihmiselle rauhoittavimmista elementeistä. Luonto rentouttaa ja tuo väriä elämään ja maailmaan. Mutta mitä tehdä, kun syystä tai toisesta et voi hankkia luonnonkasveja sisätiloihin? Syynä tähän voivat olla niin allergiat kuin pienet lapset tai puhtaasti se, että aikaa kasveille ei ole.

Monesti kasvit vaativat paljon huolenpitoa, kastelua, valaistusta sekä kuolleiden lehtien nyppimistä. Vettä kasvit tarvitsevat säännöllisesti. Miten siis toimia, jos vaikkapa et ole kotona paljoa. vaihtoehtoina on vain, että kasveja ei hanki tai että hankkii keinokasveja. Molemmissa ratkaisuissa on puolensa, mutta keinokasvien hyviä puolia ei kannata unohtaa.

Vaikka keinokasvit ovat tehty muovista sekä muista materiaaleista, niin niiden tuoma näyttävyys on huoneessa suuri. Nykyiset keinokasvit ovat vielä niin hyvin valmistettuja, ettei niitä oikeista kasveista nopeasti erota. Keinokasvi voikin herättää huoneen eloon hyvin kauniisti.

Keinotekoiset kasvit auttavat tuomaan vehreyttä asuntoihin

Keinotekoiset kasvit astuvat tässä esiin. Keinotekoisia kasveja on ollut jo vuosikymmeniä, mutta nykyiset keinotekoiset kasvit ovat jo hyvinkin aidon kaltaisia. Monia keinotekoisia kasveja ei aidoista kasveista heti edes erota. Siksi keinotekoiset kasvit ovatkin mitä mahtavin tapa tuoda luontoa kotiin.

Keinotekoiset kasvit tuovat asunnolle näyttävyyttä, väriä sekä oman rentouttavan olemassaolonsa. Mutta niistä ei ole haittaa allergikoille, kotieläimille, saati lapsille. Ja mikä parasta, ne säilyvät hyvinä, vaikka olisit kuukausia poissa kotoasi kerralla.

Keinotekoisia kukkia myydäänkin monessa paikassa ja laadukkaat keinokasvit saattavat maksaakin toisinaan aika paljon. Huomioida kuitenkin kannattaa, että nämä kasvit on luotu kestämään, riittää kun siivoat niistä pölyt pois. Kun valitset itseäsi miellyttävät kasvit, voit nauttia niistä vähällä vaivalla vuosikausia.

Erilaisia keinotekoisia kasveja

Maailmassa on paljon erilaisia keinotekoisia kasveja aina pienimmästä kukan nupusta suuriin palmuihin. Mielikuvitus on niissä rajana. Jos siis sisustukseesi sopii paremmin simppelit orkideat nätissä vaasissa kuin palmut suurissa vaaseissa, niin on täysin mahdollista löytää ihan aidon tuntuiset orkideat. Toisaalta jos haet suurta Jucca palmua, niin senkin varmasti aidon näköisenä tulet helpostikin löytämään.

Oliko mielessäsi mieluummin pienet koristeet, kuten kukkakimput pöydillä, tai yksittäiset orkideat tai muut pitkävartiset kukat vaaseissa pöydillä tai muissa näyttävissä paikoissa. Miettimällä omaan sisustukseesi sopivaa värimaailmaa kannattaa värikkäät kukat hankkia. Harkitse väri sen mukaan, että millainen sisustuksesi on ja mitä haluat kukilla viestittää.

Kukkien kohdalla värin lisäksi myös sijainti vaikuttaa. Onko aikeissa hankkia kukkakimppu ruokapöytään tai toinen sivupöydälle?  Ruokapöytään ei kannata valita suurta kimppua samoin kuin pieni kimppu ei välttämättä sovi sivupöydälle. Mietittyäsi kukan sijainnin ja värin voitkin alkaa miettimään kukan kokoa.

Toisaalta palmuissa ja muissa suuremmissa kasveissa on näyttävyyttä sisustukseen kuin sisustukseen. Palmut soveltuvat hyvin erilaisiin sisustus tyyleihin, mutta kasvin kokoa valitessa on hyvä miettiä tilan kokoa. Pieniin tiloihin ei kenties kannata suuria kasveja hankkia. Toisaalta suuri kukka tai puu saattaa mukavasti tehdä isosta tilasta hieman hillitymmän oloisen kokonsa puolesta.

Kaiken kaikkiaan kasveja valitessa keinokasvit ovat hyvä vaihtoehto helppohoitoisuutensa takia. Nykyiset keinokasvit ovatkin erittäin kauniita ja tyylikkäitä, eikä niitä erota aina helposti aidoista kasveista. Ne ovatkin hyvä lisä kodin kuin kodin sisustukseen. Valitse oman mielesi mukaan värit, sijainti ja kukan koko.

Related Post


Notice: Funktiota WP_Object_Cache::add kutsuttiin väärin. Välimuistin avain ei voi olla tyhjä merkkijono. Lisätietoja: Debugging in WordPress. (Tämä viesti lisättiin versioon 6.1.0.) in /home/deluna/public_html/sisustusideoita.com/wp-includes/functions.php on line 6031
Ulkovalaistus lisää kauneutta ja turvallisuutta
Asioita, jotka on otettava huomioon, kun suunnittelet talosi maalaamista

Vastaa